- نت عسل
- مرکز مقالات
- چرا بعضی عسلها طعم تلخ دارند
چرا بعضی عسلها طعم تلخ دارند
خلاصه
1404/05/10
تلخی عسل میتواند دلایل مختلفی داشته باشد: * **منبع شهد:** بعضی از گیاهان، بهویژه گیاهانی مانند بلوط، شاهبلوط، قرهقاج (گون)، آلوئهورا، و بعضی از گونههای خلنگ، شهد تلخی
تلخی عسل میتواند دلایل مختلفی داشته باشد:
* **منبع شهد:** بعضی از گیاهان، بهویژه گیاهانی مانند بلوط، شاهبلوط، قرهقاج (گون)، آلوئهورا، و بعضی از گونههای خلنگ، شهد تلخی دارند. عسلی که عمدتاً از این گیاهان تولید شود، طعم تلخی خواهد داشت.
* **وجود تاننها:** تاننها ترکیبات گیاهی هستند که در پوست درختان، برگها و میوههای نارس یافت میشوند. اگر شهد جمعآوریشده توسط زنبورها حاوی مقدار زیادی تانن باشد، عسل حاصل ممکن است تلخ شود.
* **نحوه نگهداری:** اگر عسل در شرایط نامناسب نگهداری شود، مثلاً در معرض نور مستقیم خورشید یا حرارت زیاد قرار گیرد، ممکن است طعم آن تغییر کند و تلخ شود.
* **نوع خاک:** نوع خاک منطقه هم میتواند بر طعم عسل تاثیر بگذارد.
* **ترکیبات قندی:** نسبت فروکتوز به گلوکز در عسل هم میتواند در طعم آن موثر باشد. عسلهایی که فروکتوز بیشتری دارند، ممکن است طعم تلختری داشته باشند.
* **تخمیر:** درصورتی که رطوبت عسل بالا باشد، احتمال تخمیر آن وجود دارد که میتواند باعث ایجاد طعم تلخ شود.
* **تقلبی بودن:** گاهی اوقات تولیدکنندگان متقلب برای کاهش هزینه، موادی مانند شکر سوخته به عسل اضافه میکنند که باعث تلخی آن میشود.
لازم به ذکر است که تلخی بعضی از عسلها لزوماً به معنای کیفیت پایین آنها نیست. برخی از افراد طعم تلخ بعضی از عسلها را ترجیح میدهند و معتقدند که خواص درمانی بیشتری دارند. به عنوان مثال، عسل بلوط به دلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابیاش شناخته شده است.
* **منبع شهد:** بعضی از گیاهان، بهویژه گیاهانی مانند بلوط، شاهبلوط، قرهقاج (گون)، آلوئهورا، و بعضی از گونههای خلنگ، شهد تلخی دارند. عسلی که عمدتاً از این گیاهان تولید شود، طعم تلخی خواهد داشت.
* **وجود تاننها:** تاننها ترکیبات گیاهی هستند که در پوست درختان، برگها و میوههای نارس یافت میشوند. اگر شهد جمعآوریشده توسط زنبورها حاوی مقدار زیادی تانن باشد، عسل حاصل ممکن است تلخ شود.
* **نحوه نگهداری:** اگر عسل در شرایط نامناسب نگهداری شود، مثلاً در معرض نور مستقیم خورشید یا حرارت زیاد قرار گیرد، ممکن است طعم آن تغییر کند و تلخ شود.
* **نوع خاک:** نوع خاک منطقه هم میتواند بر طعم عسل تاثیر بگذارد.
* **ترکیبات قندی:** نسبت فروکتوز به گلوکز در عسل هم میتواند در طعم آن موثر باشد. عسلهایی که فروکتوز بیشتری دارند، ممکن است طعم تلختری داشته باشند.
* **تخمیر:** درصورتی که رطوبت عسل بالا باشد، احتمال تخمیر آن وجود دارد که میتواند باعث ایجاد طعم تلخ شود.
* **تقلبی بودن:** گاهی اوقات تولیدکنندگان متقلب برای کاهش هزینه، موادی مانند شکر سوخته به عسل اضافه میکنند که باعث تلخی آن میشود.
لازم به ذکر است که تلخی بعضی از عسلها لزوماً به معنای کیفیت پایین آنها نیست. برخی از افراد طعم تلخ بعضی از عسلها را ترجیح میدهند و معتقدند که خواص درمانی بیشتری دارند. به عنوان مثال، عسل بلوط به دلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابیاش شناخته شده است.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت نت عسل
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با عسل خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «نت عسل» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت نت عسل
سایر مطالب آموزشی سایت نت عسل :
- آیا زنبورها حافظه دارند
- چرا نباید عسل را در ظروف فلزی نگهداری کرد
- آیا عسلی که شکرک زده باشد فاسد است
- کدام گیاهان عسل خوشعطر تولید میکنند
- آیا عسل در درمان کمخوابی مؤثر است
- چه موادی در ترکیب عسل طبیعی وجود دارد
- آیا مصرف عسل در دوران شیردهی مجاز است
- چگونه میتوان کندو را در مقابل آفات محافظت کرد
- آیا زنبورها برای گردهافشانی ضروری هستند
- چه نوع عسل برای کودکان بالای یک سال مناسب است
- زنبورها چطور با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند