چرا بعضی عسل‌ها کف می‌کنند

خلاصه
1404/03/13

کف کردن عسل یک پدیده طبیعی است و دلایل مختلفی دارد: * **رطوبت:** عسلی که رطوبت بالایی داشته باشد، بیشتر مستعد کف کردن است. رطوبت اضافی باعث ایجاد حباب‌های هوا در عسل می‌شود.



کف کردن عسل یک پدیده طبیعی است و دلایل مختلفی دارد:

* **رطوبت:** عسلی که رطوبت بالایی داشته باشد، بیشتر مستعد کف کردن است. رطوبت اضافی باعث ایجاد حباب‌های هوا در عسل می‌شود.
* **وجود ذرات ریز:** ذرات موم، گرده گل، یا ذرات دیگر موجود در عسل می‌توانند به عنوان هسته برای تشکیل حباب‌های هوا عمل کنند.
* **تخمیر:** اگر عسل حاوی مخمر باشد (به خصوص در عسل‌های خام و فرآوری نشده)، ممکن است تخمیر اتفاق بیفتد و گاز تولید کند که باعث کف کردن می‌شود.
* **هم زدن یا تکان دادن:** هم زدن یا تکان دادن عسل می‌تواند باعث ورود هوا به داخل آن شود و کف ایجاد کند.
* **پروتئین‌ها:** برخی پروتئین‌های موجود در عسل می‌توانند به تثبیت حباب‌های هوا کمک کرده و باعث کف کردن شوند.
* **نوع عسل:** برخی از انواع عسل به دلیل ترکیبات خاص خود، بیشتر از سایرین کف می‌کنند.

در بیشتر موارد، کف کردن عسل نشانه فساد یا کیفیت پایین آن نیست، اما اگر عسل بوی ترشیدگی داشته باشد یا طعم غیرعادی داشته باشد، ممکن است نشانه تخمیر بیش از حد باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت نت عسل
فروشنده
عسل گون با ارسال
اصفهان
فروشنده
عسل چهل گیاه ( درمانی )
ارومیه
فروشنده
عسل طبیعی چهل گیاه خالص
ارومیه
فروشنده
عسل کوهی وحشی
بوشهر
فروشنده
عسل کناری
ایلام
فروشنده
عسل گون گز ( گزانگبین )
اصفهان


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با عسل خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «نت عسل» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت نت عسل
09180125476 (همدان)
09179309503 (بندر عباس)
09046693475 (اراک )
09372520400 (گرگان )
09364396682 (کرمانشاه )
09196700310 (کرمان )
09198495125 (قم)
09195808012 (تهران)
09178112003 (شیراز )
09906417134 (زنجان )
09150913313 (بیرجند )
09167177586 (شهرکرد)
09387638786 (تبریز)
09333164699 (مِشگین‌شهر )